avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dreptul de a filma/inregistra intr-un magazin, in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dreptul de a filma/inregistra intr-un magazin, in calitate de client

Intrebarea e simpla dar dureroasa:
Am dreptul de a inregistra video/audio intr-un magazin fara permisiunea expresa a celor prezenti sau a proprietarului?
Daca am facut-o, mi se poate intampla ceva daca declar ca am facut-o sau daca utilizez aceasta inregistrare? In scopul de a-mi apara propriile interese sau de a demonstra ca firma respectiva sau un om din firma respectiva nu s-a purtat corect cu mine.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:41, 5 Iunie 2016
Ce inseamna nu s-a purtat corect cu mine si de a demonstra in fata cui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari montare sistem video ovideo1 ovideo1 Doresc sa montez un sistem de supraveghere video pentru perimetrul casei mele dar nu stiu daca acest lucru este cumva reglementat in vreun fel. Nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Proba audio intr-un proces radujit radujit Am si eu o intrebare: proba audio intr-un proces (fie penal fie de dreptul muncii) se poate admite ca si proba in instanta? Exista anumite conditii pe care ... (vezi toată discuția)
Publicarea imaginilor video - furt cristinamaf cristinamaf Buna ziua. In incinta unui magazin a fost surprinsa o domnisoara care a furat un produs aflat pe raft. Magazinul este supravegheat video. Exista vreo lege care ... (vezi toată discuția)