avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA in caz de calamitati naturale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA in caz de calamitati naturale

Buna ziua,
in urma ploii torentiale din noaptea 03-04.06.2016, viitura a deplasat autoturismul unui vecin, proiectandu-l in masina mea. Ambele masini erau parcate, regulamentar, pe spatii special amenajate ale drumului public din fata blocului de locuit, si fara soferi in ele, la momentul evenimentului. Pot fi despagubit prin polita RCA a vecinului? Daca da, care sunt pasii de urmat. Daca nu, am rugamintea sa-mi spuneti ce alte variante de despagubire as mai avea?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:58, 6 Iunie 2016
Polita RCA nu acopera daune produse ca urmare a unor fenomene naturale. Varianta de despagubire adecvata unor astfel de situatii este polita CASCO. Daca nu ati incheiat o astfel de polita insemna ca v-ati asumat riscul si urmeaza sa "va despagubiti" din buzunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca masina incendiata in urma unui accident glp glp Buna ziua! Acum cateva seri masina mea a fost incendiata in urma unui impact in parcare cu o alta masina. Impactul a avut loc fara ca in vreuna din masini sa ... (vezi toată discuția)
Lovit de masina cu nr de bulgaria pufarina18 pufarina18 Buna ziua, Tocmai am devenit \"fericitul\" sofer a carui masina a fost lovita de un cotet cu numere de Bulgaria.Ideea este ca soferul vinovat [b]nu[/b] a vrut ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)