avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua,
va rog frumos un raspuns daca se poate :
Daca de la data CITATIEI pentru CERERE DE DESCHIDERE A PROCDURII INSOLVENTEI PREVAZUTA DE LEGEA 86/2006 si pana la termenul de judecata se achita toate obligatiunile de plata creditoarei ce mai trbuie facut pentru neinceperea procedurii de insolventa ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 14:51, 15 August 2009
Si daca contestatia este respinsa ?
Multumesc
Daca respinge contestatia, judecatorul sindic apreciaza ca debitorul este in stare de insolventa si dispune deschiderea procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa societate comerciala care a solicitat creditorului esalonare de plati hades hades O societate cu care firma noastra are contract ne-a virat intr-o luna mai multa marfa decat am comandat..am refuzat primirea marfii in plus si am returnat-o cu ... (vezi toată discuția)
Etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau insolventa helth2010 helth2010 Doresc sa stiu cum ma sa ma pregatesc in vederea contestarii deschiderii procedurii de faliment sau insolventa din partea unui creditor.Cat timp dureaza, cum ... (vezi toată discuția)
Exceptia tardivitatii? ContSters40598 ContSters40598 Termenul pravzut de art.33 din procedura insolventei, este un termen imperativ, de decadere? Daca debitorul formuleaza contestatie impotriva cererii de ... (vezi toată discuția)