Buna ziua, ma aflu intr-o incurcatura cu o proprietate plus terenul aferent.Bunica mea si sora acesteia au casele pe acelasi teren, teren care a fost trecut de catre fratele lor pe numele lui in anul 1991. Acesta a decedat intre timp si terenul este acum trecut pe numele unei fiice de a lui. Dar mama mea are certificat de mostenitor plus testament pe una dintre cele doua case plus 250 de m de teren din anul 1984.Mentionez ca are semnatura tuturor fratilor pe act. Apoi in anul 1994 a facut un alt act in care figureaza cu 1000 de metri teren plus casa mai sus mentionata. Avem drept de proprietate asupra casei si terenului de 250/1000 metri ? Multumesc anticipat .
Buna ziua,
Din pacate, fara sa vedem exact actele de cae faceti voirbire e greu sa va dam un sfat.
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa ce va studia toate actele si va stabili situatia de drept, poate sa va dea cea mai buna solutie.
Succesiune
krystiana_syk
In anul 1984 mama mea a dezbatut masa succesorala cu fratii acestia , dupa bunica , in certificatul de mostenitor acestia renunta la casa si 250 m in favoarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren
gigelas
Buna ziua,
Exista doua terenuri despartite de un drum.Un teren de 1500 mp. si altul de 1000 mp. Ambele terenuri se afla pe acelasi titlu de proprietate. ... (vezi toată discuția)