avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plafon maxim calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plafon maxim calcul concediu medical

Buna ziua
Media veniturilor brute realizate de catre un salariat pe ultimele 6 luni este de 9833 lei.
Veniturile lunare brute pe lunile respective au fost realizate astfel:
-aprilie- 19000 lei
-marte- 18000 lei
-februarie- 12000
-ianuarie- 5000
-decembrie- 5000

Cum se calculeaza baza de calcul pt un concediu medical, tinand cont de plafonul maxim de 12*1250 (minim brut/ec)?
In lunile in care s-a depasit plafonul de 15000 lei, in locul sumei realizate in realitate se va lua in calcul plafonul de 15000 lei sau cat timp media finala nu depaseste plafonul se va lua in calcul suma lunara efectiv realizata chiar daca e mai mare decat 15000 lei?

Alte discuții în legătură

Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ligia2013 ligia2013 Buna seara. Am un bebe de aproape 2 ani și sunt in indemnizație creștere copil însă urmează sa ies in scurt timp. O sa ma întorc la servici însă ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)