avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... anularea cererii de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

anularea cererii de apel

buna ziua.25/01/2016 solutia pe scurt;Amana cauza la data de 22/02/2016 pentru a se cita apelantii cu mentiunea de a achita taxa judiciara de timbru in suma de 2013 ,sub sanctiunea anularii cererii,Document ;incheiere de sedinta. 22/02/2016 tip solutie;anuleaza cererea de apel.solutia pe scurt;In baza art.296 c p c art.20 din legea 146/1997,anuleaza ca netimbrat apelul declarat de apelantii-reclamantii impotriva sentintei 111/22/01/2013 pronuntata de judecatoria b .v in contradictoriu cu intimatii-paratii,respinge ca neintemeiata cererea de ajutor public judiciar formulata de apelanta d.a ,cu mostenitorii ceilalti apelanti,Cu drept de recurs 15 zile de la comumicare.problema este ca d.a a decedat la putin timp dupa introducerea cererii de apel de catre reclamantii acestia fiind in prezent in numar de 3 pesoane[in familie]in data de 10/02/2015 reclamantii au introdus o noua cerere de ajutor public judiciar de asta data pe numele altei persoane,cerere pe care instanta o ignora nefacand vorbire despre aceasta in hotararea din 22 /02/2016.Acum as dorii sa fac cateva presupuneri a acestui fapt.1] fiind vorba de o cerere comuna conform art.14 din legea 51/2008 trebuia aratat venitul mediu net pe familie ,deoarece din documentatia atasata cererii de ajutor public judiciar se refera numai la veniturile unei singure persoane respectiv un talon de pensie de urmas si o legitimatie de student. 2]trebuia depusa o cerere de reexaminare impreuna cu cererea de ajutor public judiciar si anexata dovada achitarii taxei de timbru.Va multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Anularea cererii de apel petre_marian petre_marian ziua buna.as dorii sa stiu in cazul anularii cererii de apel pentru netimbrare ce se poate intampla daca nu se exercita recursul si daca se exercita ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Ignorarea cererii de catre instanta petre_marian petre_marian buna ziua.daca la termenul de 25 02 2016 instanta a stabilit pentru partile reclamante cuantumul taxei de timbru prin citatii ca pina la sedinta din 22-02-2016 ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare dosar ionutnou ionutnou Intrucat nu am platit taxa de timbru aferenta cererii de anulare a certificatului de mostenitor( initial nu am stiut cat si apoi am fost plecat din tara), in ... (vezi toată discuția)