avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare dosar

Intrucat nu am platit taxa de timbru aferenta cererii de anulare a certificatului de mostenitor( initial nu am stiut cat si apoi am fost plecat din tara), in sedinta din 17.10.2013 s-a decis :" Complet: C 8 Cam. Cons.
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii, invocată din oficiu. Anulează cererea ca netimbrată. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 17.10.2013
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1710/2013 17.10.2013"
Ce trebuie sa fac acum pentru continuarea actiunii? Cerere de reexaminare? Exista vreun model? In afara de taxa judiciara de 100 lei (atat am aflat ca este pentru actiunea de anulare solicitata de mine) mai trebuie sa platesc si reexaminarea?

Alte discuții în legătură

Care este motivul respingerii actiunii ? cmgroup_08 cmgroup_08 sunt intr-un proces in calitate de debitor. am chemat in garantie o alta persoana. mi s-a admis cererea de chemare in garantie. nu am platit taxa de timbru pt ... (vezi toată discuția)
Apel dupa invocare exceptie netimbrare a cererii seby14 seby14 Buna ziua, Am depus contestatie la o poprire pe salariu. Dupa prima infatisare, am fost instiintat ca trebuie sa achit o taxa de timbru de 1000 lei. Am ... (vezi toată discuția)