avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli cu transportul la o asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli cu transportul la o asociatie de proprietari

As vre asa stiu, daca exista cheltuieli de transport care se deconteaza in cadrul asociatiilor de proprietari?
Daca exista asemenea cheltuieli facute in interesul asociatiei, sigur ca se pot deconta, ca orice alta cheltuiala facuta legal pentru administrarea asociatiei.
este o rubrica nou aparuta salarii+transport.
Da, se pot deconta, numai ca trebuie si un control strict al acestui gen de cheltuiala.
Ca orice cheltuiala se aproba de presedinte, se verifica de cenzor, se analizeaza de comitet...
Stiu ca acum ceva vreme, cand a trebuit sa ma deplasez cu transportul in comun, am vrut sa imi decontez calatoriile iar contabila mi-a spus ca nu se poate deconta transportul in comun in aceeasi localitate. Ca ar fi niste prevederi in codul fiscal.

Alte discuții în legătură

Decontare bon benzina la asociatie de proprietari inat inat Pentru plata utilitatilor administratorul asociatiei de proprietari a folosit autoturismul propriu iar la sfarsitul lunii a prezentat spre decontare un bon de ... (vezi toată discuția)
Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Telefon administrator asociatie de proprietari AnaAnita AnaAnita As dori sa stiu daca un administrator al unei asociatii de proprietari are voie sa treaca in lista de intretinere costul convorbirilor telefonului ... (vezi toată discuția)