Buna seara !
Legat de acest topic de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Eu am cerut parerile pe niste forumuri pe internet. Am postat initial (ulterior au fost sterse datele personale de catre moderatoriii forumurilor) datele respectivului numele si numerele de telefon plus link catre contul de facebook si am descris tot ce s-a intamplat.
Dupa cateva ore ma suna respectivul sa-mi vorbeasca amenintator si sa ma intrebe de ce am dat sub un cont fals de facebook mesaje private tuturor celor din lista lui. Cineva i-a contactat pe toti cei din lista lui si le-a dat mesaj privat descriindu-le situatia care s-a intamplat.
El la inceput cand ma sunase imi spunea de forum si de facebook si eu nu am fost atent si am zis ca se refera la forum si am crezut ca poate vrea sa ne impacam si sa-mi dea banii inapoi de frica sa nu ma duc la politie, si practic am zis ca am facut toate astea la nervi etc. si el la final imi spune ca cica mi-a inregistrat convorbirea telefonica avuta cu el in care recunosc ca sub un cont fals i-am contactat pe cei din lista lui si le-am dat mesaj privat la fiecare cu situatia avuta cu el si ca in acest fel in discreditez si il fac de ras si nu stiu ce.
Si imi zice ca ma da in judecata pentru calomnie si are ca dovada discutia telefonica inregistrata.
Este posibil asa ceva ?
Ce e de facut ?
Ce ar trebui sa fac pana la urma cu toata situatia asta (aveti linkul mai sus) ?
Multumesc !