avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cazul Cristina Liliana Dinu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cazul Cristina Liliana Dinu

In aceste vremuri de incertitudine,cand viata e cel mai de pret lucru din aceasta lume,sa aratam ca oamenii se leaga prin sentimente.
Cererea mea catre administratorii acestui site, sa lase acest anunt umanitar sa fie cap principal de afis o perioada mai mare.Sa aratam lumii, ca si colegii de breasla sunt langa ea si nimeni nu o va lasa la greu, pana cand viata nu isi va arata si ea,adevarata frumusete si pt aceasta persoana.:hugall:
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
ELENA SCUMPU, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: lukaci1 , utilizator 00:33, 1 Septembrie 2009
NU vad cand a fost publicat anuntul .... cu 2 saptamani.. mai e de actualitate ?
Observ ca mesajul apare ca fiind publicat astazi. So ...
daca nu noi, atunci cine ...? daca nu acum, atunci cand ... ?
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2009
Alin Paidiu, Avocat
Mesajul a fost publicat astazi 14 august la ora 17:35 parca.:hugall:
Vad ca aceasta lupta,nu se termina si nu se va termina pana cand ,,speranta moare ultima".Orice strigat de ajutor,de la cel mai mic pana la cel mai mare,ne arata ca nu suntem singuri pe aceasta lume.Uneori,pe unde mergem,trebuie sa mai privim,si-n dreapta si-n stanga,sus si jos,poate atunci cand nu ne va mai pasa doar de noi,vom ajunge la concluzia : nu facem nici doi bani fara persoanele din jurul nostru care se bucura,plang,tremura,suspina,minuneaza odata cu noi.Dreptul la viata trebuie respectat !!!
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2009
lukaci1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa ne oprim o clipa din goana zilnica...si sa ne tragem sufletul elga50 elga50 [i]A se citi pe indelete, incercand intelegerea fiecarui rand[/i]....... Nu ştiu, e melancolia secolului care moare, Umbra care ne îneacă la un ... (vezi toată discuția)
Copil minor la divort loreesha loreesha Buna...dimineata! va rog sa ma ajutati spunandu-mi in caz de divort care dintre parinti are sansa mai mare de a ramane cu copilul minor?ce criterii de ... (vezi toată discuția)
Cand este bine sa-l anunt pe sotul meu ca divortez anonim anonim Am inaintat actele pentru divort si nu stiu cand este bine sa-i spun sotului meu. El nu este de acord cu divortul. Ma gandeam ca este omeneste sa-i spun dar ... (vezi toată discuția)