avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta atestare grupa munca pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta atestare grupa munca pentru pensionare

in perioada 1985-1988 am lucrat in bucuresti la o antrepriza de constructi si montaj ,dupa 1990 aceasta si-a schimbat denumirea si actionariatul.Nu mai gasesc societate cu toate ca am fost la registrul comertului unde am aflat ca societatea functionaza ,sediul social si adresa acestei .La adresa am constatat ca societate a vandut sediul in urma cu 2 ani si nimeni nu stie unde s -a mutat ..Ce pot face petru a obtine o adeverinta care sa ateste grupa de munca ?
Cel mai recent răspuns: alex_sah41 , utilizator 13:37, 27 Octombrie 2016
Nu aveti trecuta grupa de munca in carnetul de munca?
Despre ce societate este vorba ?
nu este trecuta grupa in carnetul de munca
fosta cpmb-cagcmb a.c.m. 5 Bucuresti, actualmente Consal sa Bucuresti
Ati incercat si la sediul din Str.Firuta nr.13-15, sect. 5 Bucuresti ?

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)