avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arhivele Trustului Antrepriza Generala Carpați
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Arhivele Trustului Antrepriza Generala Carpați

Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trenu , utilizator 13:31, 14 Iunie 2022
Buna ziua,
Pentru ce intreprindere ati lucrat?
Importanta este intreprinderea nu punctul de lucru!
Daca ati lucrat pentru antrepriza Carpati va trebui sa va adresati registrului Comertului din Bucuresti pentru a afla la ce intreprindere sunt arhivele si acolo, cu copie de pe cartea de munca si C.I., solicitati o adeverinta pentru pensie.
Dna. Aurelialita, daca va.ti rezolvat problema, puteti împărtăși cum? Ptr ca am aceeasi problema.
Multumesc!
Aveti de cautat ...Prin Hotărârea Guvernului nr.1218/21.11.1990 s-a înființat Regia Autonomă de Construcții și Proiectare Carpați, prin reorganizarea Trustului Antrepriză Generală Carpați și Institutului de Proiectare Carpați,

Vedeti aici Hotărârea nr. 553/1992 privind înființarea unor societăți comerciale pe acțiuni prin reorganizarea Regiei Autonome de Construcții Carpați
[ link extern ]
Dna Anghelina1 si Dna. Aurelialita, daca ati rezolvat problema, puteti împărtăși cum ? Am si eu aceeasi problema.
Multumesc !
Pentru T.C. Carpati S.A. , luati legatura cu VALOR SPRL lichidatorul judiciar al TC CARPATI SA , cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Ion Campineanu nr. 31, bl. 4, sc. 2, ap. 20
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde pot solicita adeverinta pentru grupa. in anul ... Matei Pintilie Matei Pintilie Buna ziua. Unde pot solicita adeverinta pentru grupa. In anul 1983, am fost angajata la Trustul de Constructii CARPATI, ipsosar modelator Plalatul Cotroceni si ... (vezi toată discuția)
Arhiva Marian Petrache Marian Petrache Unde pot găsi arhiva SC Trustul Construcții Carpați SA (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)