avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arhivele Trustului Antrepriza Generala Carpați
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Arhivele Trustului Antrepriza Generala Carpați

Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trenu , utilizator 13:31, 14 Iunie 2022
Va multumesc din suflet Dl Cornel Vasile ! Ma puteti sfatui, e bine prin scrisoare recomandata ? (locuiesc in Franta de multi ani si cu COVID nu pot ajunge curând...)
Da, este bine sa trimiteti solicitarea prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc mult.
Am lucrat la Trustul Carpati antrepriza instalatii in.perioada Mai 1985 ,ianuarie 1990,cum pot.obtine adeverința de grupa a 2 a de pensionare și.de ore suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde pot solicita adeverinta pentru grupa. in anul ... Matei Pintilie Matei Pintilie Buna ziua. Unde pot solicita adeverinta pentru grupa. In anul 1983, am fost angajata la Trustul de Constructii CARPATI, ipsosar modelator Plalatul Cotroceni si ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)
Adeverință de la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului Marin15 Marin15 Am lucrat la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului, de unde pot ridica o adeverinta (vezi toată discuția)