avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta suma de plata de la un alt creditor(o alta banca). Aceasta incheiere salariatul a primit-o la domiciliu acum 2 ani, insa a platit singur pana acum suma mentionata in incheierea respectiva.Este angajatorul obligat sa tina cont de aceasta noua incheiere in momentul stabilirii sumelor de plata pentru cei 3 creditori de pana acum? Trebuie sa plateasca angajatorul si suma aferenta acestui nou creditor?
Cel mai recent răspuns: ion predescu , utilizator 18:49, 7 Iunie 2016
deci va imparti cei 50% din salariu catre cei 3 creditori initiali?
Pana la comunicarea celei de-a patra popriri , va imparti 50% din salariul net la cei 3 debitori initiali - este parerea mea.

P.s.
Voi muta acest topic la Sectiunea Executare Silita , unde poate veti primi mai multe raspunsuri la problema dvs.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru informatii si pentru sprijin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, As vrea sa-mi spuna cineva, va rog, care sunt documentele pe care trebuie sa le elibereze angajatorul, in momentul in care primeste o instiintare ... (vezi toată discuția)
E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu ContSters146823 ContSters146823 Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)