avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Date referitor la venitul in completare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Date referitor la venitul in completare

Buna ziua,

In situatia in care o persoana, disponibilizata conform OG 36/2013, cu venit de completare si indemnizatie de somaj, pleaca la lucru in strainatate, mai beneficiaza de drepturile de mai sus ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 8 Iunie 2016
In perioada pin care beneficiati de venitul de completare aveti obligatia de a va prezenta lunar, pe baza programarii, sau ori de cate ori sunt solicitate la agentia pentru ocuparea fortei de munca la care sunt inregistrate, pentru a primi sprijin in vederea incadrarii in munca.

Plata venitului lunar de completare se suspenda la data neindeplinirii de catre persoanele beneficiare a obligatiei mentionate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de pierdere a compensatiilor prin ordonanta, prin concediere individuala-art 65 cm AndreeaIvanov AndreeaIvanov Buna ziua, Am o nelamurire legata de informatia primita de Agentia de Somaj Locala Craiova - un salariat, ce beneficiaza de ordonanta CFR Marfa, adica plati ... (vezi toată discuția)
Viza somaj; suspendarea indemnizatiei mateimire mateimire Buna ziua as avea o intrebare daca ma puteti ajuta.......mi-am depus dosarul la AJOFM Brasov si trebuia sa merg in data de 7 septembrie 2010 la viza aceea ... (vezi toată discuția)
Reluarea in plata a venitului de completare ciubix ciubix Ma confrunt cu urmatoarea situatie.In perioada acordarii venitului de completare cf OUG 36/2013 m-am angajat la o societate cu CIM pe perioada determinata .Am ... (vezi toată discuția)