avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BAZA CM DUPA CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BAZA CM DUPA CIC

Buna ziua,

Care este baza CM pentru o salariata care a venit din CIC in urma cu 1 luna? Mi-a adus o adeverinta de la AJIPS , dar in aceasta este mentionat doar valoarea neta a indemnizatiei platite!
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 8 Iunie 2016
1. Adeverinta adusa este foarte buna.

2. - Indemnizatia pentru CCC este considerata venit brut pentru calcularea indemnizatiei pentru concediu medical.
- Din indemnziatia pentru CCC nu se face nici o retinere de contributii.
- Contributia la sanatate este platita de AJPIS de la buget.
grigoreelenacristina a scris:

... Mi-a adus o adeverinta de la AJIPS , dar in aceasta este mentionat doar valoarea neta a indemnizatiei platite!
Multumesc#-o

Indemnizatia pentru CCC nu are o valoare bruta din care sa se retina contributii si impozite. De aceea este trecuta valoarea neta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Roxmi Roxmi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)