avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat!

Buna ziua! În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 am fost depistat în stare de ebrietate la volan si mi.a fost suspendat pe o perioadă de 90 de zile! În timp ce permisul meu era suspendat eu am condus fapt pt care am fost prins de 3 ori si mi sa întocmit dosare penale! Doua dintre dosare m.am judecat cu ele la jud buftea ai am primit 5 luni cu suspendare si 2 ani si 5 luni cu incercare asta în 2009! Eu în 2015 am fost cu hotărârea judecătorească la scoala de soferi si am redobandit un nou permis de conducere, după un an am primit acasă un plic sa prezint permisul la poliție pt ca am acumulat 15 puncte penalizare,a doua zi l.am si sus! După 30 de zile am fost sa.l ridic dar nu mai mi l.au dat pt ca la iei în calculator apar cu un dosar nesolutionat din 2007,când am auzit asa am plecat la parchet in sec 2 si mi sa comunicat ca dosarul este soluționat de procuror! Am facut cerere sa primesc decizia acasă si după sa o duca la poliție!Acum după ce duc soluția pot sa îmi iau înapoi permisul? Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ca sa fac!!! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fara permis de conducere Cristi1994 Cristi1994 Buna ziua.Cum spunem toti,am facut o prostie...Am fost la o petrecere si am baut vreo 2 beri si am primit provocare sa ma urc la volanul unei masine,neavand ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis Ungureanu Constantin Ungureanu Constantin Buna seara , aşi dori ajutorul dumneavoastra in urmatorul caz: Mergeam cu masina in localitate cu viteza legala , o persoana in stare de ebrietatea mi.a iesit ... (vezi toată discuția)
Permis anulat gabriel alina gabriel alina In primul rand buna ziua! am fost prins conducand in timpul perioadei de suspendare si mi.au intocmit dosar penal conf. art. 335 conducerea unui vehicul fara ... (vezi toată discuția)