avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Carnete CEC 1979
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Carnete CEC 1979

Buna ziua.
Am 4 carnete CEC cu diferite sume....din anul 1979-1986.
Pot face ceva cu ele?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:44, 9 Iunie 2016
Din pacate nu.
Daca si dvs. ati citit articolul din Libertatea care spune altfel, cereti-i dlui Cuculis detalii ca doar dumnealui le stie.
Le puteți vinde amatorilor de curiozități și suveniruri din alte vremuri.
Chiar asa??Nu exista nimic in favoarea noastra?
Se apropie alegerile parlamentare, apelati la parlamentarii pe care i-ati votat sau la cei care vor veni sa cerseasca votul. Parlamentarul de proximitate sau cum se numeste!:)

Solicitati-le sa faca o propunere legislativa in privinta CEC-urilor cu castiguri in autoturisme.

Le spuneti ca altfel vor avea tot atatea sanse sa fie votati cate sanse ati avut sa castigati la vremea respectiva un autoturism. Sau cate aveti in momentul actual sa castigati cu cec-urile antedecembriste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stire proaspata despre cec-urile cu valoare de 5.000 lei cu dobanda si castiguri POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am citit astazi o stire si mi-am amintit ca in urma cu 1-2 ani au existat discutii pe forum Avocatnet.ro la care am participat si eu cu ceea ce cunosteam la ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume depuse la cec lelia1952 lelia1952 Familia mea detine patru carnete cec in valoare de 100 000 lei vechi fiecare din 15 nov 1996. As dori sa stiu daca avem dreptul la despagubiri si daca da, care ... (vezi toată discuția)