avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumparare teren
Discuție deschisă în Executare silită

Cumparare teren

Sunt in negocieri pentru a cumpara un teren in Bucuresti. Terenul respectiv a facut in trecut obiectul unei executari de catre o banca, nu stiu mai multe pe acest subiect (nici cand s-a intamplat, nici ce banca). Agentia care se ocupa de vanzare mi-a explicat ca in momentul de fata terenul apartine unei firme care a preluat activele de la banca respectiva care a facut executarea, iar aceasta firma are tot ce ii trebuie, cadastru, intabulare, etc. Intrebarea e: imi asum vreun risc cumparand terenul? Trebuie sa fiu atent la ceva in mod special?
Intreb asta si in perspectiva Legii darii in plata, pe care nu o stapanesc prea bine. De exemplu fostul proprietar, care a fost executat, poate ataca prin Legea darii in plata sentinta si sa-si recapete terenul? Dorinta mea este sa nu dau o gramada de bani si sa ma trezesc cu un teren in litigiu sau cu mai stiu eu ce alta posibila problema. Deci va rog sa-mi spuneti daca e cazul sa fiu atent la ceva in mod special sau ce act sa cer suplimentar pentru a nu avea necazuri.

Alte discuții în legătură

Insolventa si ipoteca carmencj carmencj Buna-ziua as vrea sa intreb si eu ceva:daca m,i-am luat un apartament de la o companie de locuinte si am dat toti banii pe el si firma se afla acum in ... (vezi toată discuția)
Cum trec casa pe numele parintilor? ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot trece casa si terenul pe numele parintilor; terenul este cumparat prin act de vanzare cumparare, casa este construita ... (vezi toată discuția)
Inscriere sarcini pentru terenuri sau locuinta alinionel alinionel BUNA ZIUA . sint in litigiu cu o anumita firma si am o intrebare; aceasta firma poate sa inscrie sarcini pe terenurile agricole proprietate personala , sau ... (vezi toată discuția)