avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită INSCRIERE SARCINI PENTRU TERENURI SAU LOCUINTA
Discuție deschisă în Executare silită

INSCRIERE SARCINI PENTRU TERENURI SAU LOCUINTA

BUNA ZIUA . sint in litigiu cu o anumita firma si am o intrebare; aceasta firma poate sa inscrie sarcini pe terenurile agricole proprietate personala , sau locuinta ? mentionez ca aceste terenuri si locuinta nu fac parte din acest litigiu si nici nu au fost puse garantie . pe aceste terenuri si locuinta nu exista efectuata cartea funciara si nici intabulare. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: alinionel , utilizator 17:32, 17 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie facute mai intai cadastru, carte funicara si intabulare.
va multumesc de raspuns. AS MAI AVEA O SINGURA INTREBARE; deci aceste terenuri , si locuinta daca nu au carte funciara si nu sint intabulate , si ne facind obiectul litigiului dintre cele doua parti NU POT SAU POT fi executate silit?
AS MAI AVEA O SINGURA INTREBARE; deci aceste terenuri , si locuinta daca nu au carte funciara si nu sint intabulate , si ne facind obiectul litigiului dintre cele doua parti NU POT SAU POT fi executate silit?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara carte funciara, poate fi executat? alinionel alinionel buna seara. daca pe citeva terenuri si lociunta nu exista carte funciara si nici intabulare , SE POATE FACE EXECUTARE SILITA ? mentionez ca aceste terenuri ... (vezi toată discuția)
Certificat de sarcini imobiliare gymyforty gymyforty cum si unde se inregistreaza sarcini noi pe rolul unui anumit imobil? (vezi toată discuția)
De pot afla ca un imobil nu are asupra lui sarcini? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca in afara de extrasul de carte funciara si intabulare mai exista vreo metoda in a afla daca asupra unui imobil exista sarcini, ... (vezi toată discuția)