avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Teren fara carte funciara, poate fi executat?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Teren fara carte funciara, poate fi executat?

buna seara. daca pe citeva terenuri si lociunta nu exista carte funciara si nici intabulare , SE POATE FACE EXECUTARE SILITA ? mentionez ca aceste terenuri si locuinta nu este pe firma si este pe persoana fizica ..... intre firma mea si o alta firma exista un litigiu pe rol dar aceste terenuri si locuinta nu fac parte din acest litigiu si nici nu au fost folosite ca garantie sau altceva. POATE CERE EXECUTAREA SILITA FIRMA RESPECTIVA?
Cel mai recent răspuns: alinionel , utilizator 17:24, 17 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sarcini pentru terenuri sau locuinta alinionel alinionel BUNA ZIUA . sint in litigiu cu o anumita firma si am o intrebare; aceasta firma poate sa inscrie sarcini pe terenurile agricole proprietate personala , sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil aflat in litigiu jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: matusa mea a adjudecat un imobil prin executare silita. In luna august s-a facut evacuarea debitorului ... (vezi toată discuția)