Tata cand s-a casatorit cu mama avea un copil. Dupa casatorie au mai rezultat doi copii. Tata a murit pe front iar mama a primit o suprafata de teren drept ajutor de vaduva de razboi. In 1990 am primit un titlu de proprietate pe numele celor 3 frati cu toata suprafata de teren. Cand sa impartim terenul, fratele de tata nu a fost de acord cu impartirea in mod egal, el sustinand ca 65% din suprafata ii revine lui ca si mostenire de la tatal sau iar restul sa se imparta in mod egal la 3. Noi nu am fost de acord, iar el a deschis proces. In prima faza am fost citati la un mediator, dar din motive obiective, nici eu si nici fratele de mama nu am putut fi prezenti. Dosarul s-a mutat la judecatorie unde in urma probelor administrate instanta a hotarat ca numai 25% din suprafata ii revine fratelui de tata restul fiind impartit in mod egal la 3. Cheltuielile de mediator, expertul care a impartuit terenul au fost suportate de fratele de tata. Deasemenea a avut si aparator. Intrebarea mea este aceste cheltuieli cum vor fi impartite?
Mosteniri
ghindaf
situatia: casa cumparata cu contract vazare cumparare de la bunica catre noi proprietari: tata pe atunci casatorit cu mama mea si al 2 lea proprietar: fratele ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ivi
Buna ziua. A-si dori cateva raspunsuri daca ma poate ajuta cineva.
In 1990 a murit mama mea. In urma decesului ei nu s-a facut succesiune.
Tatal meu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenirea
radu1982
am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)