avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces la actele detinute de o alta persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces la actele detinute de o alta persoana

Pot solicita in baza legii 544/2001 copii dupa certificatul de urbanism si autorizatia de construire a vecinului meu( cred ca nici nu are) daca eu consider ca imobilul sau imi ingradeste dreptul de proprietate? Imi va elibera Primaria copii dupa certificatul lui de urbanism si autorizatia de construire?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:51, 10 Iunie 2016
Legea se refera la informații de interes public, din ce scrieți e numai interesul dvs în dauna altei persoane fizice.
Cum adică va îngrădește dreptul de proprietate?
Puteți face plangere la primarie dacă nu are autorizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie a vecinului este confidential? mold mold Buna , Am solicitat de la o Primarie, o copie a autorizatiei de constructie a vecinului meu, si am primit un refuz pe motiv ca autorizatia de constructie a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un vecin cu care ma invecinez pe aproximativ 50 ... eugen197310 eugen197310 Buna ziua, Am un vecin cu care ma invecinez pe aproximativ 50 metri, care a construit 7 case de-alungul celor 50 de metri. NU respecta retragerea balcoanelor ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructii aldorin aldorin Cum pot obtine o copie de pe autorizatia de constructie si documenetele aferente in baza carora vecinii spate si fata cladirii mele si-au ridicat si \\" ... (vezi toată discuția)