avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare destinatie sediu ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare destinatie sediu ONG

Buna ziua,

Asociatia noastra are sediul fiscal intr un apartament. As vrea sa intreb daca este necesara schimbarea destinatiei imobilului din locuinta ca urmare a desfasurarii activitatii asociatiei in acest imobil? Si care ar fi costurile pentru acest lucru?

Multumesc
Alexandra
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:54, 12 Iunie 2016
Din cate stiu eu, nu.
Dacă într-o locuință se derulează activitate economică, fie că e vorba de o firmă, PFA, ONG sau orice altă instituție economică, proprietarii persoane fizice vor trebui să fie luați în evidență de Fisc cu declarația ITL 002.

Dacă însă locuința servește doar drept sediu social al firmei, deci nu se derulează activitate economică, nu este nevoie de declarație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri model itl 002 contract de comodat gatanmarius gatanmarius Buna ziua. Am si eu o nelamurile si apelez la ajutorul Dvs. Sunt administratorul unei SRL si pana la 31 martie trebuie sa depun declaratia pentrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)