avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sustragere efectuarea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sustragere efectuarea pedepsei

daca am primit o intrerupere a executarii pedepsei si nu ma mai reintorc in penitenciar ce se intampla?voi mai primi ceva ani in plus de detentie?voi beneficia de noile coduri-atunci cand se vor aplica?mentionez ca am inceput sa execut o pedeapsa de 2 ani pt tentativa de furt pentru care NU sunt vinovat.am pe rol si un proces la cedo dar stiu ca mai dureaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
anemary29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:06, 13 Septembrie 2009
Daca nu respectati masurile care vi s-au impus pe perioada intreruperii executarii pedepsei( cele prevazute in art. 453-455 Cpp) , se va dispune revocarea acestei masuri si va avea loc punerea in executare a pedepsei inchisorii. In cazul in care persoana pentru care s-a dispus intreruperea executarii pedepsei nu revine la termenul prevazut de instanta, este data in urmarire generala.
in cazul in care nu revin la penitenciar la termenul prevazut daca voi fi prins mi se va mai da inca o pedeapsa pentru aceasta sustragere sau voi continua sa execut doar restul de pedeapsa?si daca dupa noile coduri pedeapsa pt care sunt deja condamnat va fi mai mica voi beneficia?
Timpul cit executarea a fost intrerupta nu se socoteste in executarea pedepsei.
Nu va ginditi la noile coduri pentru ca pina la intrarea lor in vigoare va expira pedeapsa...:)
multumesc mult d-le filipstelian pt raspuns dar dupa cum vedeti mai sus altceva am intrebat eu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
anemary29, utilizator
Cititi art. 457 cpp.,art. 458 cpp.:)

Alte discuții în legătură

Intreruperea executarii pedepsei ionharcau ionharcau speta e urmatorea: condamnat la inchisoare de un an si 8 luni (20 luni) din care s-au executat in regim de arest preventiv 4 luni si 12 zile. condamnatul ... (vezi toată discuția)
Ce este suspendarea??? yaro yaro daca primesc 3 ani cu suspendare pt fals si inselaciune iau 3 ani cu suspendare ce inseamna asta ce pot face si ce nu voi fi liber sau voi fi inchis sau ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare 2 ani - eliberare conditionata kareka kareka As dori sa aflu daca eliberarea conditionata se poate aplica in cazul unui condamnat cu executare la 2 ani pentru complicitate la furt calificat. Detinutul ... (vezi toată discuția)