avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen recuperare permis

Buna ziua,am fost judecat pentru conducere sub influenta alcoolului si am primit amenda penala.Am inteles ca in 6 luni dupa achitarea amenzii penale pot da examen pentru recuperarea permisului.Intrebarea mea este: pentru redobandirea permisului care sunt pasii si unde trebuie sa ma adresez?La politia in orasul unde am dobandit prima data permisul obligatoriu?Trebuie sa mai fac scoala de soferi inca o data sau dau examen pe baza dosarului doar?Examenul se da sala+traseu?
Va multumesc anticipat ptr ajutor,o zi buna.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie Florinn92 Florinn92 buna ziua , azi am primit si eu sentinta si va rog sa mi spuneti daca imi pot recupera in 6 luni de zile permisu daca achit amenda penala . (am si incheiat un ... (vezi toată discuția)