avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuieli judecata

Buna ziua
Am avut un proces penal care s-a terminat si suntem obligati sa platim cheltuielile de judecata.
As dori sa stiu in cat timp si unde trebuie platite aceste cheltuieli?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ayana2 , utilizator 08:35, 11 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Cheltuielile sunt datorate statului, nu este persoana vatamata in dosar, da, este o solutie de condamnare .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei daune morale Cornel8504 Cornel8504 Buna ziua,am fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare pentru vatamare corporala grava si plata unei daune morale de 5000 de lei pe langa cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de procesele penale ContSters328245 ContSters328245 Buna ziua Am cateva intrebari: 1. in cazul depunerii unei plangeri penale ca parte vatamata, in cazul in care se ajunge la proces, iar procuratura pierde ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata felix26 felix26 in timpul procesului am vazut in dosar scris"cheltuieli de judecata 500ron"Sentinta s-a dat,procesul s-a terminat dar cu acele cheltuieli cum ramane?trebuie sa ... (vezi toată discuția)