avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

urbanism

Buna ziua, de curand am achizitionat un teren in buda-magurele, cu gandul de a-mi construi o casa. problema mea a aparut cand cei de la urbanism mi-au spus ca nu pot construi pe o latime mai mare de 4 m in conditiile in care terenul are o deschidere de 33m la un drum de servitute si 16 adancime. Aleea este formata din 3 parcele egale iar pe cele din capete sunt deja constructii. mi se cere ca pe suprafata deschiderii mele sa mai cedez inca 3 metri aleii astfel aleea urmand sa aiba 4 m pe capete si 7 m in dreptul parcelei mele iar apoi retragerile sunt 5m in spatele casei , h/2 in laterale si 4 metri in fata casei. Ce as putea face?
Buna ziua,
daca asa prevede planul de urbanism zonal, nu puteti face nimic.

Incercati sa mergeti cu actele si schitele parcelei la un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie laurentiuu laurentiuu Ce latime trebuie sa aiba un teren pentru a putea construi pe el? (articolul si legea) Am un teren de 9 m deschidere in mediu rural (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)