avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu de o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu de o firma de recuperari creante

Sotul meu a fost asociat in cadrul unui SRL, care a intrat in faliment in anul 2010, faliment care a fost solutionat definitiv in anul 2014.
In anul 2007, impreuna cu celalalt asociat al firmei au facut un imprumut la CREDIT EUROPE BANK , pentru care au semnat si ei in calitate de garanti.
Ca urmare a lichidarii firmei, in anul 2014, banca a recuperat o parte din suma datorata, ramanand un rest de 850 lei, asa cum o demonstreaza raportul final al lichidatorului. In anul 2015, sotul meu a fost instiintat de CREDIT EUROPE BANK ca a cesionat creanta (nu stim suma) catre societatea CREDIT PLUS LTD, care la randul ei a imputernicit ca agent de colectare societatea Colectare Recuperare Creante CRC SRL,
La data de 09.06.2016 executorul judecatoresc avand la baza ca titlu executoriu contractul de credit din /2007, a comunicat si a dispus firmei la care este angajat sotul meu, sa popreasca 1/3 din salariu pana la incasarea sumei de 7.200 lei.
Dosarul de executare este din anul 2012.
Ce pot face din punct de vedere juridic. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
cornelia_simion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:47, 14 Iunie 2016
Aveti dreptul sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile
Da, asa scrie si in adresa de poprire, dar credeti ca am sanse? Ce as putea sa invoc dpdv legal ca sa nu se respinga contestatia ? Am citit pe forum de perimare, prescriptie....dar nu inteleg termenii. Multumesc frumos!
contestati cuantumul sumei pentru care se face executarea. Cum a ajuns de la 850 lei la7.200 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - plata dobanzi bliss21 bliss21 Va prezint urmatoarea situatie in care sunt implicat: In anul 2007 am incheiat un contract pentru acordarea unui credit cu banca Credit Europe Bank al carei ... (vezi toată discuția)
Implinirea termenului de prescripţie mai este valabila? razvan279 razvan279 Buna ziua. Pentru ca nu am mai gasit nimic recent as dori sa stiu daca se mai aplica Termenul de prescriptie si Prescrierea dreptului de a cere executarea ... (vezi toată discuția)
Speţă kruk canceulucian canceulucian Am incheiat in 2004 un contract de credit cu o societate bancara, care prevedea achitarea sumei de 7.800 lei pana in 2007. Din pacate nu s-a reusit achitarea ... (vezi toată discuția)