avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... achizitionate autoturism import..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

achizitionate autoturism import..

Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica.
Intrebarea mea este : pe langa suma stabilita, care sunt actele necsare achizitionarii si ce presupune ca si taxe superioare (estimativ), aducerea lui in Romania pe roti ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!
Cel mai recent răspuns: asaftei , utilizator 19:59, 11 Iunie 2016
Anterior oricarui demers interesati-va concret de starea tehnica si emisii
Nu omiteti aspectul ca in tara v-a trebui sa achitati taxa aferenta primei inmatriculari
Va multumesc pentru atentia acordata insa intrebarea mea ramane in continuare fara un raspuns concret si relevant ...
asaftei a scris:

Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica.
Intrebarea mea este : pe langa suma stabilita, care sunt actele necsare achizitionarii si ce presupune ca si taxe superioare (estimativ), aducerea lui in Romania pe roti ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!

Uita-ti aici tot ce aveti nevoie:

[ link extern ]

[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
ContSters390045, utilizator
Va multumesc foarte frumos !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ! ! ! Alexandru93 Alexandru93 Buna ziua! , vreau sa imi aduc o masina din Germania in vederea sa o inmatriculez ,o pot inmatricula fara sa platesc taxa de prima inmatriculare ? si cat ma ... (vezi toată discuția)
Contestare taxa auto hutzy90 hutzy90 Buna ziua . Am si eu o nelamurire in privinta taxei auto . Masina mi-a fost catalogata de RAR zilele acestea ca fiind Euro 2 . In germania ea era inregistrata ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)