avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARE AUTO ! ! !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARE AUTO ! ! !

Buna ziua! , vreau sa imi aduc o masina din Germania in vederea sa o inmatriculez ,o pot inmatricula fara sa platesc taxa de prima inmatriculare ? si cat ma costa totul (acte+avocat+...etc)
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
Alexandru93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Popescu , Avocat 10:19, 29 August 2012
trebuie sa achitati taxa aferenta primei inmatriculari, cu toate ca este nelegala, acest aspect stabilindu-se numai de catre instanta de judecata care va dispune printr-o hotarare judecatoreasca returnarea contravalorii taxei de inmatriculare.
Nu veti avea nevoie in mod deosebit de avocat in vederea inmatricularii autoturismului.
Pentru a calcula taxa de inmatriculare accesati urmatorul link:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)
Achizitionate autoturism import.. asaftei asaftei Buna ziua ! Intentionez sa achizitionez un autoturism (marca audi a4 diesel 2.0 , euro4 ) din Germania, direct de la o persoana fizica. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)