avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna ziua , am cumparat anul trecut o masina din Franta , un Audi A3 din 2000 .
Pe cartea masinii este trecut EURO2 cu 135CO2 , taxa este undeva la 1700 de euro daca se vor trece datele din carte , daca nu se trec si va fi mai mult CO2-ul , va fi si mai mare taxa !

Am vreo sansa sa o inscriu in Romania fara a plati aceasta taxa ? Este exagerat de mult ! Eu am dat 2.000 pe masina si taxa este de 1.700 ...

Am inteles ca ii poti da in judecata sau ceva de genul si la finalizarea procesului te duci cu hartia la inmatriculari , este adevarat ? Si daca da , cat costa sa pot face chestia asta , un proces !

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Problema inscriere masina din cauza unei chitante false a taxei auto de poluare nicejob nicejob Buna ziua, am si eu o problema la care nu ma pot descurca sau cel putin nu o pot intelege, daca se poate ca cineva sa ma lamureasca...pentru a sti ce fel de ... (vezi toată discuția)