avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit Exigibil
Discuție deschisă în Executare silită

Credit Exigibil

Declararea exigibila a creditului si inceperea executarii silite, da dreptul bancii de a mai calcula dobanzi si penalitati?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:04, 13 Iunie 2016
dobanzile/penalitatile curg pana la plata efectiva a debitului, insa, avand in vedere solutiile din tara referitoare la sumele excesive calculate de banca la contractele de imprumut, formulati o contestatie la executare. E bine sa fiti ajutata de un jurist familiarizat in drept bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent executare silita! posibil abuz? adriana79 adriana79 Buna seara, Am o intrebare si va rog sa ma ajutati. Am facut un contract de credit cu ipoteca si am ajuns in imposibilitate de plata. La data de 02.02.2011 a ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)