avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Exeturorul din Ploiesti poate pune porpire pe conturi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Exeturorul din Ploiesti poate pune porpire pe conturi din Ilfov/ Bucuresti? Trimite toate somatile la o alta dresa. E legal?

Buna ziua,

Executorul din Ploiesti a pus poprire pe conturile din Bucuresti si Ilfov.Are competenta teritoriala? Am introdus contestatie la executare si suntem in proces, insa poprirea a inceput. Toate somatiile si notificari le trimte la vechea adresa din contractul de credit, in alt judet.. La banca insa a fost anuntata noua adresa, cesiunea a fost comunicata la noua adresa, in Bucuresti, deci firma de recuperari creante avea adresa corecta cand a inmnat dosarul executorului. Totusi, dosarul de executare este la vechea adresa, in alt judet, somatiile se trimit la acea adresa si ei imi spun ca este legal fiindca este adresa la care s-a incheiat contractul de credit. Chiar este legal ce fac ei?Eu nu aflu de acele somatii decat daca se nimereste un fost vecin care sa le ia din cutia postala si sa ma anunte cu intarzieri si de 1-2 saptamani.Nu sta nimeni la cel apartament si postasul le lasa in cutie fara sa mai verifice si daca datele sunt corecte.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:15, 17 Iunie 2016
Nu are temei in principiu (exista cateva exceptii).
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2016
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Executorul trebuie să trimită actele la domiciliu. Unde aveți domiciliul? În funcție de domiciliu debitorului sau de sediul terțului poprit, se stabilește competența executorului. Un executor competent pentru executarea unui anumit bun, va deveni competent să execute și bunuri ale debitorului situate în alte circumscripții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Contract bancar morocanel41 morocanel41 Buna dimineata, cum pot obtine o copie la un contract bancar la un credit persoana fizica in calitate de coplatitor facut in urma cu 7 ani,mentionez ca ... (vezi toată discuția)