avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Comisia de Arbitraj Comercial
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Comisia de Arbitraj Comercial

Buna ziua.
Am incheiat un contract cu o firma care are sediul in Londra, avand ca obiect "prestari de servicii financiara" - constand in depunerea/depozit unei sume in euro, iar la scadenta de 30 de zile lucratoare, timp de 3 ori, incasezi o suma, iar cu concomitent cu ultima transa - a 3-a incasezi si principalul (suma depusa initial)!
In contract scrie ca in caz de litigii ma pot adresa: COMISIEI DE ARBITRAJ COMERCIAL! Sau ce alte cai legale mai am pentru a-mi recupera investitia initiala plus dobanda??
Unde ar fi acesta comisie, fiindca firma nu mi-a raspuns la acesta intrebare??
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:10, 14 Iunie 2016
Verificati mai bine daca in contract este stipulat ca: litigiile se vor soluţiona prin arbitrajul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României sau al Curţii de Arbitraj Internaţional din Londra (LCIA) – Marea Britanie?
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
"In cazul in care, nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa catre Comisia de Arbitraj Comercial."
Asa scrie la capitolul LITIGII!!
Mi se pare o clauza incompleta ... cred ca cel mai bine este sa luati legatura cu cei de la Curtea de arbitraj sa va indrume.

[ link extern ]
Vedeti sa nu fie schema Ponzi. Daca asa stau lucrurile, banii sunt pierduti definitiv, iar escrocul este dat in urmarire internationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbitraj - recuperare datorii - locul arbitrajului crysenc crysenc Buna ziua, Sunt administratorul unei soc com cu sediul in provincie. In baza unui contract de inchiriere cu o soc din bucuresti, soc noastra a inregistrat o ... (vezi toată discuția)
Curte de arbitraj - persoane fizice Nafets Nafets un litigiu intre o persoana juridica si o persoana fizica poate fi solutionat de curtea de arbitraj? Un contract poate prevedea astfel de clauze? Sunt legale? ... (vezi toată discuția)
Proces comercial vad vad Vreau sa intentez un proces comercial unui partener de afaceri,neserios si din cate stiu la procesele comerciale,ca mai am unul pe rol inceput anul ... (vezi toată discuția)