avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare auditor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare auditor

Buna ziua,
Am fost inspector superior treapta de salarizare III (datorita faptului ca in cadrul institutiei noastre nu s-a putut avansa pe trepte superioare de salarizare, nu ca nu as fi avut vechimea necesara) , la CJP pina la 01.03.2016, data cu care am participat la concurs si am ocupat postul de auditor, in cadrul aceleiasi institutii. In cadrul CJP exista postul vacant, de auditor, de mult timp, pe treapta I de salarizare. In urma luarii concursului eu am fost incadrata pe post ca auditor-treapta III de salarizare, chiar daca in statul de functii, luna de luna, el se raporta ca post vacant pentru auditor, treapta I de salarizare. Ati mai intalnit acest lucru? ce ma sfatuiti sa fac..?
Cel mai recent răspuns: Kati73 , utilizator 12:32, 27 Iunie 2016
Nu puteti face nimic. Ce sa faceti daca asa vrea onor guvern ca toti functionarii sa fie la treapa 3. Nu sunteti cu statut special deci veti stagna deocamdata la 3. Pana cand, nu cred ca va poate raspunde cineva, cel putin nu acum.
multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Functie publica superioara winter_wind winter_wind o functie publica este superioara alteia fctie de: clasa, grad si treapta? functia de consilier superior treapta 1 este superioara celei de consilier superior ... (vezi toată discuția)
Functionar public ContSters343160 ContSters343160 cum se poate trece de pe postul de superior 3 pe un post vacant de superior 1A? (vezi toată discuția)