avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... admisa la master cu adeverinta expirata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

admisa la master cu adeverinta expirata



M-am inscris la un master in momentul cand adeverinta de licenta nu mai era valabila, iar acum nu reusesc sa fac rost de diploma de licenta(am una dar e plina de greseli, iar ministerul mi-a recomandat sa nu intru in disertatie)
Culmea e ca masterul l-am urmat la buget si nimeni nu mi-a cerut vreun act original pana acum.

Ce repercursiuni pot aparea? va fi recunoscut totusi dupa ce sustin disertatia?

Este vreo problema daca intru in disertatie cu o diploma de licenta iar ulterior o schimb. Mai exact se anuleaza aceea, si obtin alta.






Alte discuții în legătură

Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Examen disertatie dianam5 dianam5 Intentionez sa ma inscriu la un examen de disertatie cu o copie legalizata a diplomei de licenta (chiar facultatea solicita copie). Ce repercursiuni pot ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)