avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... examen disertatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

examen disertatie

Intentionez sa ma inscriu la un examen de disertatie cu o copie legalizata a diplomei de licenta (chiar facultatea solicita copie). Ce repercursiuni pot aparea daca intre perioada dintre depunerea dosarului si sustinerea examenului de disertatie imi depun diploma originala pentru anulare (prezinta greseli) pentru a mi se elibera o alta.

Exista riscul ca masterul sa fie nul, daca pe perioada sustinerii examenului de disertatie nu voi avea un act valabil care sa confirme studiile de licenta.

Pana la urma, voi sustine un examen pe baza copiei legalizata a unei diplome deja anulate pentru ca nu mi se va inlocui diploma in timp util.

Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie: facultatea imi cere diploma de licenta pentru anulare, dar am nevoie de ea pentru absolvirea masterului?

Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2016
dianam5, utilizator
Nu exista astfel de risc. Originalul poate fi inlocuit (temporar) cu o copie legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)