Buna seara...In decembrie anul trecut am introdus actiunea de divort.Anul acesta in luna mai,am obtinut divortul..
::::Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Desface căsătoria din vina soţului pârât. Reclamanta va păstra numele din căsătorie. Autoritatea părintească în privinţa minorului se va exercita de către mama reclamantă. Stabileşte locuinţa minorului la mamă. Obligă reclamantul la plata în favoarea minorului a unei pensii de întreţinere în cotă de 1/4 din venitul net lunar, dar nu mai puţin de 1/4 din venitul minim pe economie, cu începere de la data introducerii acţiunii şi până la majoratul beneficiarului. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 850 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.:::::
Fostul meu sot nu vrea sa plece din casa mea,mostenire de la parintii mei.
Nu a platit nici un leu din ceea ce,asa cum am postat mai sus,a hotarat tribunalul.
Cum il pot obliga sa plateasca???
Ce pot face eu,ca persoana fizica,care nu isi mai permite un avocat sub nici o forma,sa obtin evacuarea lui din casa,cat mai curand?
Asa cum am spus si la divort el devine violent cu ce este in casa,violent verbal cu mine,sperie copilul.....E bagat cu camatari,iar eu am aflat asta abia acum 5 saptamani.
Nu participa la cheltuielile casei,si ameninta ca imi da foc la casa.
Ce pot face sa il evacuez mai repede?
Dupa evacuare cum pot obtine un ordin de interdictie??
ma astept la ce e mai rau din partea lui,pt ca...asa cum spune el,nu mai are nimic de pierdut,si nu ii pasa daca se intoarce la inchisoare(a fost inchis inainte de casatorie pt vandalism,scandal intr-un bar,si furtul unei butelii.....iar reabilitarea nu si-a facut-o desii sa eliberat din 2007)..
multumesc tuturor pt raspunsuri.