avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum vand ceva ce n-ar trebui sa am?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum vand ceva ce n-ar trebui sa am?

Sa presupunem ca am un pfa, srl, etc...si vreau sa cumpar cateva produse din china in scopul revanzarii si coletul imi ajunge la posta de cartier ( nu la cea cu vama), eu cum mai platesc tva si taxe vamale?
Si cum introduc in contabilitate acele produse? Si daca nu le introduc, cum pot sa le vand?
Sa nu se inteleaga gresit, eu vreau sa fac totul legal, dar zau daca pot sa inteleg cum pot sa fac asta...
Nu va ajunge la posta de cartier ci la cea de pe plevnei, cu vama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. care face achizitii din china Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate comerciala, SRL sau SRL-D (inca nu stiu exact, daca aveti o idee care e mai ok pentru comert cu produse aduse din ... (vezi toată discuția)
Import pe pfa din china... dark2peudar dark2peudar vreau sa-mi un PFA si sa import din china accesorii de telefoane. De ce am nevoie? Coletele daca sunt trimise pe EMS de unde se ridica? tot de posta vamala ? ... (vezi toată discuția)
Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)