avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare taxa de scolarizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare taxa de scolarizare

Buna ziua ! Am fost studentul unei scoli post-liceale de asistenti medicali si in urma unor probleme aparute in scoala (urma sa se desfinteze) am luat decizia.sa ma retrag . Acum.vine problema : am apucat sa platesc si a doua transa a taxei de scolarizare in valoare de 800 de lei si abia dupa cateva zile am reusit sa inchei definitiv contractul cu scoala . La "indemnul" secretarei scolii am specificat in cerere ca doresc sa mi se restuie banii neconsumati pentru scolarizarea mea . Astept de 3 luni acesti bani si am primit doar promisiuni . O parte dintre fostii studenti si-au primit banii insa mai exista o parte care nu spera sa ii vada prea curand . Ce modalitate legala exista pentru a forta conducerea scolii sa imi dea banii inapoi ? Sau ce sa ii zic directorului pentru a-l constrange sa dea drumul banilor mai repede ? Mentionz ca in privinta directorului exista reavointa din partea lui fiind agresiv in discutii si uneori spunand ca nu vrea sa auda de noi si banii nostri . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Demitere direcor adjunct Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Sunt director la o scoala generala de doua luni.Fostul director l-a demis pe directorul adjunct in baza unei adrese emise de inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un ... aurelaurel20242025 aurelaurel20242025 Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un raspuns. Sunt tatal unui baiat care este in clasa 5. In clasa baiatului, exista un grup de ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)