avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere nunta sora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere nunta sora

Buna ziua, daca sora mea are nunta cate zile libere mi se acorda ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 14 Iunie 2016
Art. 152. C.mun.
(1) În cazul unor evenimente familiale deosebite, salariaţii au dreptul la zile libere plătite, care nu se includ în durata concediului de odihnă.
(2) Evenimentele familiale deosebite şi numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati la angajator daca are asa ceva prevazut in ccm aplicabil sau in reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere la moartea unui membru din familie analici analici Buna ziua de cate zile libere beneficiaza un angajat la moartea unui bunic. Multumesc (vezi toată discuția)
Deces in familie, zi libera mihamiki mihamiki ieri a murit unchiul meu fratele mamei am dreptul la zi libera?:( va mutumesc (vezi toată discuția)
Daca lucrez in comerț nu am dreptul la cele 5 zile libere după ... Deeadragos31 Deeadragos31 Daca lucrez in comerț nu am dreptul la cele 5 zile libere după nunta?nunta a fost in 23 Iulie 2022 (vezi toată discuția)