avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor sau nu de TVA???
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor sau nu de TVA???

Vin cu urmatoarea solicitare: un furnizor a pierdut calitatea de platitor de TVA, am aflat decurand, cand dau verificare din programul contabil figureaza ca platitor, daca verific in Registru de la ANAF apare ca a fost anulat de la TVA??!!! cum procedez? el emite facturi fara TVA acum!!??
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 23:27, 14 Iunie 2016
e bine sa tineti cont de ce apare pe site-ul anaf-ului.
programul de contabilitate se poate sa nu fie actualizat din punctul de vedere al registrului platitorilor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuza eliberare factura madoxmdx madoxmdx Am achitat niste bunuri in avans pe baza unui contract de vanzare cumparare. Firma pe care o reprezint a fost pusa in posesia bunurilor, respectiv 27 de ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)
Facturi fara tva de la platitor de tva madellaine madellaine Buna ziua, Societatea are un contract cu un srl ce a avut activitatea suspendata pana in aprilie 2011, luna in care a fost incheiat acest contract. am ... (vezi toată discuția)