avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL cu 2 administratori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL cu 2 administratori

Buna ziua
La un SRL care in acest moment are un administrator, dorim sa fim 2 administrator cu drepturi egale. Care sunt pasii care trebuiesc facuti?
Cel mai recent răspuns: Andreea Ioana Miricioiu , Avocat 10:54, 15 Iunie 2016
Buna ziua, pentru a introduce inca un administrator se face hotarare AGA prin care se adopta aceasta schimbare, se actualizeaza actul constitutiv si se face mentiune ca ambele persoane au puteri depline in calitate de administratori, urmand sa isi exercite puterile separat. La dosar trebuie sa aveti si declaratia din partea noului admnstrator de unde sa rezulte ca sunt indeplinite conditiile legale pentru detinerea acestei calitati si specimen de semnatura dat la notar(ori la registrul comertului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti indica va rog frumos care sunt pasii pentru schimbarea administratorului unui SRL? Din momentul in care se hotaraste in sedinta AGA ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)