avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... documente necesare pentru numirea unui nou ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

documente necesare pentru numirea unui nou administrator

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 15:04, 11 Noiembrie 2009
pentru revocarea unui administrator si numirea altui administrator trebuie sa convocati AGA care are pe ordinea de zi revocarea unui/unor administratori si numirea altui/altor administratori. cu procesul-verbal al adunarii si hotarirea adoptata va prezentati laONRC pentru a efectua mentiunile cuvenite.
Documentele necesare le gasiti aici:
[ link extern ]


Avand in vedere ca schimbarea administratorului reprezinta un caz de modificare al actului constitutiv, la adoptarea hotararii trebuie sa tineti seama de art. 192 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, care spune urmatoarele:

"pentru hotararile avand ca obiect modificarea actului constitutiv este necesar votul tuturor asociatilor, in afara de cazul cand legea sau actul constitutiv prevede altfel".
Hotararea AGA, Actul Constitutiv actualizat, specimen de semnatura al noului administrator facut la notar, declaratia noului administrator ca indeplineste conditiile pentru a fi administrator atestat de avocat sau autentificat de notar, actul de identitate al noului administrator. Cazierul fiscal se obtine de la Registrul Comertului.
Hotarare AGA,Act constitutiv actualizat,declaratia noului administrator,specimen semnatura.Cazierul fiscal il veti obtine de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire administrator srl elsa_a elsa_a buna ziua! as avea doua nelamuriri, legate de numirea/revocarea din functia de administrator al unui SRL: 1. este posibil ca in cazul aga asociatul sa ... (vezi toată discuția)
Documente necesare retragere administrator din firma criston84 criston84 buna, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de documentele care trebuie completate la retragerea unui administrator din firma. multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate Kyandra Kyandra Buna ziua, Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)