avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator societate

Buna ziua,
Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 12:41, 24 August 2012
AGA cu noua numire, declaratia administratrului +specimen semnatura, copie CI ad-tor, act constitutiv actualizat,
faceti in primul rand o decizie a asociatului unic prin intermediul careia revocati din functie actualul administrator si numiti noul administrator in persoana d-lui............... mentionati toate datele de identificare, dispuneti si actualizarea actului constitutiv in consecinta, obtineti un specimen de semnatura al noului administrator, emis de notar.
mergeti la Registru, completati declaratia 2 si 3, depuneti decizia asociat unic si actul constitutiv actualizat cu noul administrator.
Cel mai bine apelati la serviciile unui avocat, aceste documente trebuie sa imbrace o anumita forma pentru a fi acceptate la Registrul Comertului.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Alexandru Popescu, Avocat
unmoeglich a scris:

AGA cu noua numire, declaratia administratrului +specimen semnatura, copie CI ad-tor, act constitutiv actualizat,


In AGA de numire il revocati si descarcati de gestiune pe celalalt, si nu uitati de Anexa (contoarul de cuvinte), iar AGA va fi prezentata la Registru in 2 exemplare.

Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
leuca_luminita, utilizator
este societate cu asociat unic, in consecinta nu avem AGA ci se va redacta Decizia asociatului unic.
Va multumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Revocare administrator din functie JustMe1977 JustMe1977 Buna! Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pentru revocarea unui administrator din functie, inclusiz retragerea semnaturii din banca, banuiesc ca si ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati RMD_82 RMD_82 Buna ziua, Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui... Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 ... (vezi toată discuția)