avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social, administrator si date ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati

Buna ziua,
Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui...

Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 asociati:
- sediu social expirat
- revocare administrator(care e si asociat)
- numire administrator (celalalt asociat)
- ambii asociati si-au schimbat Cartile de Identitate, unuia i s-a modificat doar seria si numarul, iar celuilalt adresa si implicit seria si numarul CI.

Am inceput prin
- gasirea unui nou sediu social cu activitate de birou - contract de comodat, extras CF - in acelasi judet
- acord vecini si asociatie proprietari
- actualizarea Actului Constitutiv
- Aga - trebuie sa mentionez si in Aga schimbarea datelor de identificare a asociatilor?
... si aici m-am blocat, nu mai stiu cu ce sa continui, ce formulare (onrc) - cereri sau declaratii model trebuie sa intocmesc pentru ca sunt 4 modificari ... cum le rezolv pe toate, printr-o singura depunere?! :(

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: RMD_82 , utilizator 15:48, 6 Iulie 2010
1. Pentru sediul social - trebuie sa mergeti la Administratia Financiara , cu 2 exemplare din contractul de comodat , sa va puna o viza pe el , si sa va elibereze un certificat si o adeverinta pentru noul sediu . e o procedura mai noua , si nu stiu exact daca o sa va mai ceara si alte acte .
2. pentru noul administrator - trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca indeplineste cerintele legale pt. a avea aceasta functie - la notariat , in fata unui avocat , sau la registru comertului , la consultanta ( e ceva mai ieftin ) , precum si un specimen de semnatura - la registrul Comertului , in momentul depunerii dosarului .
3. In hotarare se va specifica mutarea sediului , revocarea vechiului administrator , numirea noului administrator. puteti specifica ca se schimba datele de identificare ale asociatilor , dar nu uitati sa le bifati si pe cererea de inregistrare si sa depuneti copii dupa CI .
4. Formularele pt. registru sunt cererea de inregistrare si declaratia model 1 - daca nu aveti activitate la sediu - sau model 2 - daca aveti activitate .
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale, schimbare sediu, revocare/numire administrator Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, Care sunt pasii de urmat pentru: 1) Cesionare parti sociale catre o terta parte (din afara societatii)? 2) Scimbare sediu social? 3) Revocare ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate Kyandra Kyandra Buna ziua, Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Stie cineva ce formulare orc imi trebuie completate pentru cesiune parti sociale de la asociat unic catre alt asociat unic, revocare administrator ... (vezi toată discuția)