avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine declara la mediu in tranzactiile dintre operatori ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine declara la mediu in tranzactiile dintre operatori economici

Buna ziua as avea si eu o intrebare legata de obligatia de plata fata de mediu in momentul in care o firma producatoare de apa achizitioneaza de la alta firma producatoare de apa un produs finit cu eticheta primei firme si urmeaza a-l pune pe piata , mai exact se transfera automat obligatia de plata fata de mediu , facand referire in special la paletii pe care vine apa , conform legii 249 / 2015 nu mai stiu ce sa cred .Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Gestiune ambalaje reutilizabile ALKOR ALKOR Buna ziua ! Legat de gestiune ambalajelor am urmatoarea intrebare: 1. in cazul unei firme care importa ,materie prima transportata in ambalaje reutilizabile ... (vezi toată discuția)
Apm afm - deseuri rezultate din ambalarea materiilor prime GmLed GmLed Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea problema analizand legea 249 / 2015 si oug 196 / 2005 Reprezint o fabrica (SRL) producatoare de becuri pe tehnologie ... (vezi toată discuția)
Gestiune paleti lemn reutilizati ALKOR ALKOR intrebare: paletii achizitionati ca paleti reutilizati, la punerea pe piata interna cu produse ambalate se declara ? (vezi toată discuția)