avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat vs fonduri europene
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat vs fonduri europene

Buna ziua,
As dori sa accesez fonduri europene (norma tanarul fermier), dar pentru a fi posibil acest lucru, socrul meu va trece prin contract de comodat o afacere pe numele meu.
As dori sa stiu din punct de vedere legal ce se intampla dupa incheierea contractului de comodat? In cazul in care de exemplu primesc 20.000 euro pentru dezvoltarea afacerii care va fii trecuta pe mine prin contract de comodat, ce as putea sa cer dupa terminarea acestuia? Adica dupa terminarea contractului de comodat as dori sa stiu cu ce voi ramane in idea in care voi dezvolta acea afacere pe care voi primi fonduri europene.

Nu as dori ca dupa acei 10/20 ani in care am dezvoltat o afacere, sa raman fara nici un ban din acei 20.000 euro, din dezvoltarea afacerii si plus din profitul din toti acesti ani. Asadar care este dreptul meu de proprietate?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile tinerilor sub 35 de ani pt ferme de iepuri Puscasu Larisa Puscasu Larisa buna ziua. am auzit ca s-ar da fonduri europene tinerilor sub 35 de ani pt cresterea de iepuri. este adevarat? as dori mai multe informatii despre acest ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)