avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor rebu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor rebu

buna ziua. sunt presedinta unei asoc de propr din bucuresti. as dori sa stiu daca REBU are obligatia de a-mi asigura fara costuri, un container destinat transportarii deseurilor rezultate din igienizarea subsolului.
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:34, 16 Iunie 2016
Cititi contractul pe care l-ati facut cu REBU si veti descoperi acolo daca aveti sau nu dreptul la un container mare pentru curatenie.

La asociatia mea este prevazut in contract aceasta facilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc Corina Muresan Corina Muresan Doresc sa stiu ce prevede legea in cazul in care terasa blocului este degradata si la etajul 4 ploua in casa. Sunt obligati toti vecinii sa participe la ... (vezi toată discuția)
Zugravit casa scarii Aloda47 Aloda47 Daca intr-o scara de bloc cu 14 apartamente vor sa se zugraveasca casa scarii si unii vor sa se faca fara asociatia de locatari iar unii vor prin asociatie, ... (vezi toată discuția)
Problema scara bloc ionuthau ionuthau Buna seara suntem o scara de bloc care facem parte din o asociatie de bloc avem o problema cu tavile de la subsol dar si cu curatenia din subsol adica ... (vezi toată discuția)